Home » 2k techniek » WiWa DUOMIX PU hydrauliek

WiWa DUOMIX PU hydrauliek

WIWA DUOMIX PU HYDRAULIEK = BESCHERMEN – AFDICHTEN – ISOLEREN

Deze WiWa machine is de nieuwste uitbreiding van de DUOMIX PU serie. De hydraulische, compacte, mobiele en veelzijdige installatie kan alle Polyurethaan schuimen en snel reagerende Polyurea verwerken.

STANDAARD ENERGIESPAARMODUS

De WiWa DUOMIX PU HYDRAULIEK is standaard met een energiespaarmodus uitgerust. Deze herkent de installatie status tijdens het spuiten en schakelt direct uit wanneer er gestopt wordt.

VERBETERDE MATERIAALSTROOM

Het nieuwe ontwerp van de doseerpompen geeft een nogmaals verbeterde materiaalstroom. De slijtage van de dynamische delen wordt daardoor aanzienlijk gereduceerd. Het wisselen van mengverhouding is een minutenzaak door de vereenvoudigde uitwisseling van de materiaalpompen. Meer dan 200 verschillende mengverhoudingen zijn op die manier realiseerbaar.

NIEUWE MATERIAALDOORSTROOMVERWARMER

De nieuw geproduceerde, buitengewoon economische  heater is gebaseerd op een technologisch bewezen en gepatenteerd materiaal verwarmingssysteem. De benodigde materiaalhoeveelheid van de enkele componenten wordt zowel efficiënt als ook behoedzaam in een extreem korte tijd op werktemperatuur gebracht.

EENVOUDIGE BEDIENING

De WiWa DUOMIX PU Hudrauliek is uitermate stil en geeft de gebruiker een comfortabele en pulsatievrije applicatie. Het bedieningspaneel is bewust eenvoudig gehouden. De nieuwste zekerheidsaspecten volgens de EU machinerichtlijn zijn bij de constructie in acht genomen om de hoogste standaard te kunnen garanderen. De toevoerpompen kunnen in een geïntegreerde houder getransporteerd en opgeslagen worden. Deze toevoerpompen zijn in een membraanpomp of een plunjerpomp uitvoering leverbaar.

WiWa DATALOGGER

De WIWA DATALOGGER biedt een ideale uitbreiding ten behoeve van het kwaliteitsmanagement. Alle verwerkingsparameters, instelwaarden en de alarmhistorie kunnen klant specifiek op een smartphone, tablet of PC via Wifi uitgelezen en opgeslagen worden.

Toepassingsgebieden:

 • Waterzuiveringsinstallaties
 • Behandelen van tanks
 • Inwendige tank voeringen
 • Bekleding van mangaten bij riolering
 • Vloeren en parkeerlagen
 • Laadplatforms en vrachtwagenvloeren
 • Brandstofopslagruimten
 • Ontziltingsinstallaties
 • Dakbedekkingen
 • Scheepvaart
 • Beschermlaag voor chemicaliënopslag

 

Technische gegevens:

Mengverhouding 1:1 (andere op aanvraag)
Opbrengst per dubbelslag 194cc
Maximale materiaal opbrengst 6,6 L/min
Werkdruk 250 bar
Capaciteit doorstroomverwarmers 12 kW
Capaciteit slangenpakket 47 W/m
Max. lengte slangenpakket 138m bij 400 V
Spanning 230 – 400 V
Max. energieverbruik 23 kW
Gewicht 350 kg

Vraag direct een offerte aan voor:
WiWa DUOMIX PU hydrauliek

1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder