Home » 2k techniek » WiWa FLEXIMIX2 – HERKULES

WiWa FLEXIMIX2 – HERKULES

WiWa beschikt nu over de nieuwste generatie elektronische 2K meng- en doseerinstallaties voor producten tot 4 Komponenten. De installatie heeft een eenvoudige bediening door data in te geven op een 3,5 of 5 inch grote kleuren Touchscreen-Display. (aanraakscherm)

Alle bedieningselementen zoals de drukinstelling van de materiaalpompen, de spoelpomp en de verstuivingsdruk zijn zoals de USB poort en het hogedrukfilter aan de voorzijde gepositioneerd en daarmee dankzij het nieuwe ontwerp centraal bereikbaar. Alle materiaalvoerende delen van de FLEXIMIX2 zijn van RVS, waardoor ook watergedragen coating-materialen probleemloos verwerkt kunnen worden. Speciaal voor de WIWA FLEXIMIX2 serie is er een nieuwe mengeenheid met nieuwe hogedrukfilters ontwikkeld. Om kristallisatie te voorkomen bij toepassing van Isocyanaat harders en voor het instellen van de mengverhouding en viscositeit is deze nieuwe mengeenheid beter toegerust.

De enorme pompcapaciteit van de FLEXIMIX2 – HERKULES 2K maakt hoge eisen dag in dag uit waar

Speciaal voor projecten waar grote hoeveelheden 2K verfmateriaal verwerkt moet worden is de FLEXIMIX2-HERKULES 2K samengesteld en gebouwd. De installatie is geschikt voor het gebruik van grote slanglengten en meerdere spuitpistolen waardoor grote oppervlakken efficiënt en economisch gespoten kunnen wordt.

Zelfs materialen die tot dusver moeilijk verspuitbaar waren, kunnen met de FLEXIMIX2-HERKULES 2K verwerkt worden. Door het hoge pompvolume is de HERKULES 2K serie ook ideaal in combinatie met spuitautomaat.

Het omvangrijke WIWA accessoires palette zorgt voor een optimale uitrusting bij elke toepassing.

FLEXIMIX2 HERKULES 2K Toepassingsgebieden:

• Automatische en handbediende spuitinstallaties
• Marine- en Offshore Industrie
• Industriële lakstraten
• Zware corrosie werende materialen
• Isolatie producten
• Akoestische- en brandvertragende coatings

 

Technische gegevens:

Volumetrische mengverhouding 0,5:1,tot,17:1
Drukverhouding 28:1 tot 75:1
Maximale werkdruk tot 460 bar
Opbrengst per DH afhankelijk van de pompkeuze tot 550 cc
Maximale luchtingang 8 bar
Aanstuurbare Komponenten tot 4
Ingangsspanning 230 V

Vraag direct een offerte aan voor:
WiWa FLEXIMIX2 – HERKULES

1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder