Home » 2k techniek » WiWa FLEXIMIX2 – Phoenix

WiWa FLEXIMIX2 – Phoenix

WiWa beschikt nu over de nieuwste generatie elektronische 2K meng- en doseerinstallaties voor producten tot 4 Komponenten. De installatie heeft een eenvoudige bediening door data in te geven op een 3,5 of 5 inch grote kleuren Touchscreen-Display. (aanraakscherm)

Alle bedieningselementen zoals de drukinstelling van de materiaalpompen, de spoelpomp en de verstuivingsdruk zijn zoals de USB poort en het hogedrukfilter aan de voorzijde gepositioneerd en daarmee dankzij het nieuwe ontwerp centraal bereikbaar. Alle materiaalvoerende delen van de FLEXIMIX2 zijn van RVS, waardoor ook watergedragen coating-materialen probleemloos verwerkt kunnen worden. Speciaal voor de WIWA FLEXIMIX2 serie is er een nieuwe mengeenheid met nieuwe hogedrukfilters ontwikkeld. Om kristallisatie te voorkomen bij toepassing van Isocyanaat harders en voor het instellen van de mengverhouding en viscositeit is deze nieuwe mengeenheid beter toegerust.

Het nieuwe multifunctionele Frame vormt de behuizing van de basisinstallatie maar ook de doorstroomverwarmers, verfhoppers, spoelpompen en eventuele uitbreiding van het aantal materiaalpompen. Op verzoek is het geheel ook als wagen leverbaar. Met de nieuwe WIWA FLEXIMIX2 installaties kunnen alle applicaties zoals Airless, HVLP, en elektrostatisch maar ook conventioneel spuitwerk gedaan worden.

FLEXIMIX2 PHOENIX Toepassingsgebieden:

• Automatische en handbediende spuitinstallaties
• Meubelindustrie
• Industriële lakstraten
• Machine- en voertuigbouw
• Staal- en hallenbouw

 

Technische gegevens:

Volumetrische mengverhouding 0,5:1,tot,17:1
Drukverhouding 10:1,tot 52:1
Maximale werkdruk tot 416 bar
Opbrengst bij 40 DH 1:1,tot,5,7 l/min.
4:1,tot,3,6 l/min.
10:1 tot,3,1 l/min.
Maximale luchtingang 8 bar
Aanstuurbare Komponenten tot 4
Ingangsspanning 230 V

Vraag direct een offerte aan voor:
WiWa FLEXIMIX2 – Phoenix

1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder