Home » 2k techniek » WiWa FLEXIMIX2 – Professional

WiWa FLEXIMIX2 – Professional

WiWa beschikt nu over de nieuwste generatie elektronische 2K meng- en doseerinstallaties voor producten tot 4 Komponenten. De installatie heeft een eenvoudige bediening door data in te geven op een 3,5 of 5 inch grote kleuren Touchscreen-Display. (aanraakscherm)

Alle bedieningselementen zoals de drukinstelling van de materiaalpompen, de spoelpomp en de verstuivingsdruk zijn zoals de USB poort en het hogedrukfilter aan de voorzijde gepositioneerd en daarmee dankzij het nieuwe ontwerp centraal bereikbaar. Alle materiaalvoerende delen van de FLEXIMIX2 zijn van RVS, waardoor ook watergedragen coating-materialen probleemloos verwerkt kunnen worden. Speciaal voor de WIWA FLEXIMIX2 serie is er een nieuwe mengeenheid met nieuwe hogedrukfilters ontwikkeld. Om kristallisatie te voorkomen bij toepassing van Isocyanaat harders en voor het instellen van de mengverhouding en viscositeit is deze nieuwe mengeenheid beter toegerust.

WIWA FLEXIMIX2 PROFESSIONAL maakt het wisselen van verfsysteem erg eenvoudig.

Met een maximale werkdruk van 460 bar of een maximale opbrengst van meer dan 24 liter is deze installatie zeer geschikt voor grote projecten met verschillende vereisten.

Deze krachtige installatie is zowel voor het doseren en verwerken van laag- tot hoogvisceuze 2K materialen maar ook voor materialen met een korte “potlife” geschikt.

Voor coatings met een extreem hoge viscositeit kan de installatie uitgerust worden met doorstroomverwarmers. Er zijn perfecte oplossingen in het omvangrijke WIWA accessoires programma, ook voor uw vraag, te vinden.

FLEXIMIX2 PHOENIX – Professional Toepassingsgebieden:

• Automatische en handbediende spuitinstallaties
• Meubelindustrie
• Industriële lakstraten
• Machine- en voertuigbouw
• Staal- en hallenbouw

 

Technische gegevens:

Volumetrische mengverhouding 0,5:1,tot,17:1
Drukverhouding 32:1 tot 71:1
Maximale werkdruk tot 460 bar
Opbrengst per DH afhankelijk van de pompkeuze tot 306 cc
Maximale luchtingang 8 bar
Aanstuurbare Komponenten tot 4
Ingangsspanning 230 V

Vraag direct een offerte aan voor:
WiWa FLEXIMIX2 – Professional

1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder