Home » Spuitpistolen » WiWa PU pistool 4040 automatisch

WiWa PU pistool 4040 automatisch

Het professionele 2K pistool voor de verwerking van PUR schuim en Polyurea

Het Concept

Met de ontwikkeling van het WIWA PU automatisch pistool 4040 breidt WIWA het omvangrijke programma van innovatieve PU applicatietechniek uit met een eigen pistool. Het concept van dit pneumatisch bediende pistool is gebaseerd op het tegenstroom principe. Onmiddellijk vóór dat het materiaal door de nozzle het pistool verlaat worden de Poly- en Iso- komponenten met een druk van 250 bar in een mengkamer gemixt. Door een eenvoudige wisseling van de mengkamer laat zich de materiaal hoeveelheid van het WIWA PU pistool variëren.

Het Automatisch pistool

Naast het handbediende spuitpistool kan met  behulp van een separaat te leveren adapter het pistool ook  in een spuitautomaat toegepast worden. Hiervoor wordt eenvoudig de handgreep tegen een adapter omgewisseld. De aansluiting van de stuurlucht vindt aan de achterzijde van de adapter plaats.

De Koffer

De bij de leveringsomvang behorende koffer is gemaakt van een hoogwaardige kunststof en geeft naast het pistool plaats aan een complete uitrusting van wenselijke accessoires en een smeermiddel, wat voor de demontage en het onderhoud van het pistool nodig is.  Ook toebehoren zoals nozzle’s, mengkamers, filters en aansluitadapters zijn in de koffer ondergebracht.

Toepassingsgebieden:
Spuitautomaten

 

Technische gegevens:

Maximale werkdruk250 bar
Maximale temperatuur100 ºC
Maximale luchtingangsdruk8 bar
Opbrengst capaciteit1,2 tot 22 Kg/min
Afmetingen100x70x92,5mm
Gewicht1,25 kg

Vraag direct een offerte aan voor:
WiWa PU pistool 4040 automatisch

1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder