Home » Spuitpistolen » WiWa PU pistool 4040

WiWa PU pistool 4040

Het professionele 2K pistool voor de verwerking van PUR schuim en Polyurea

Het Concept

Met de ontwikkeling van het WIWA PU pistool 4040 breidt WIWA het omvangrijke programma van innovatieve PU applicatietechniek uit met een eigen pistool. Het concept van dit pneumatisch bediende pistool is gebaseerd op het tegenstroom principe. Onmiddellijk vóór dat het materiaal door de nozzle het pistool verlaat worden de Poly- en Iso- komponenten met een druk van 250 bar in een mengkamer gemixt. Door een eenvoudige wisseling van de mengkamer laat zich de materiaal hoeveelheid van het WIWA PU pistool variëren.

In Detail

Veel praktische details en de mogelijkheid het pistool, aan verschillende toepassingseisen snel en eenvoudig aan te passen, maakt het een echt stuk professioneel spuitgereedschap. Het PU 4040 pistool staat niet alleen voor diverse technische innovaties, maar ook voor optimale arbeidsergonomie. Het geringe eigen gewicht van het pistool, de geoptimaliseerde pistoolhandgreep en de variabele aansluitmogelijkheden van de materiaalslang, garanderen een moeiteloos gebruik ook bij het spuiten van grote oppervlakken.

De Koffer

De bij de leveringsomvang behorende koffer is gemaakt van een hoogwaardige kunststof en geeft naast het pistool plaats aan een complete uitrusting van wenselijke accessoires en een smeermiddel, wat voor de demontage en het onderhoud van het pistool nodig is.  Ook toebehoren zoals nozzle’s, mengkamers, filters en aansluitadapters zijn in de koffer ondergebracht.

Toepassingsgebieden:

Toepassingen zijn het aanbrengen van roestwerende lagen, plekken die aan slijtage onderhevig zijn, maar ook het verzegelen en repareren van bijna alle horizontale en verticale oppervlakken.

Te gebruiken voor:  Beschermen, Afdichten, Isoleren.

Waterbouw: zwembaden, drinkwaterreservoirs, opvangreservoirs (ook voor chemicaliën), zuiveringsinstallaties.
Bouw: Fundamenten, Industrievloeren en wanden, Betonsanering, Dakisolatie en afdichtingen, Isolatie van holle ruimten, Parkeerdekken, Geluidsisolatie bij spoorbouw en Brugafdichtingen.
Laadvlakken: Pick-ups, Vrachtwagens, Railvoertuigen, Containers.
Pijplijnbouw: Binnen- en buiten bescherming van buizen en pijpen voor Gas, Water, Olie en Chemicaliën.
Vrijetijdparken: Water-attracties, Versterking en decoratie van Styropor-vormdelen.
Offshore: Windkrachtinstallaties, Scheepsdekken, Boeien, Onderzeeboten.


Technische gegevens:

Maximale werkdruk 250 bar
Maximale luchtingangsdruk 8 bar
Maximale temperatuur 100 ºC
Opbrengst capaciteit 1,2 tot 22 kg/min
Afmetingen 160x87x200mm
Gewicht 1,5 kg

Vraag direct een offerte aan voor:
WiWa PU pistool 4040

1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder