Home » wiwa mortelpompen » WiWa Mortel-pomp

WiWa Mortel-pomp

De WIWA serie 410.09 en 600.12 zijn zeer geschikt voor de verwerking van epoxy en watergedragen vulmaterialen en mortels, zoals cement mortels, cementgebonden brandwerende materialen, cement slurry, gevulde vinyl esters. In tegenstelling tot de worm/schroefpompen kunnen de WIWA mortelpompen worden gespoeld en gereinigd met oplosmiddelen. De pomp is daarom ook de eerste keus als het gaat om het transporteren/verpompen van gevulde epoxy materialen.

Door het gebruik van snelkoppelingen kan de pomp snel gedemonteerd, schoongemaakt en opnieuw gemonteerd worden. Deze werkwijze maakt de pomp uiterst efficiënt en biedt korte doorlooptijden.  
De materiaalhopper kan eenvoudig worden verwijderd. Met dit snel-onderhoud zijn de uitvaltijden speciaal op de werklocatie nauwelijks aanwezig.

De WIWA Mortelpompen met grote pompcapaciteit zijn ontwikkeld met extra grote materiaal-passages en als gevolg van de lage pompsnelheid hebben deze weinig te lijden en een geringe slijtage, ook wanneer er een grote hoeveelheid materiaal verpompt moet worden.    

Toepassingsgebieden Mortelpomp:

  • Scheepsdekken
  • Beton- en bouwsanering
  • Kelderafdichtingen
  • Brandvertragende mortels

 

Technische gegevens WIWA 410.09:

Drukverhouding 9:1
Maximale werkdruk 72 bar
Maximale opbrengst bij vrije uitstroom 24,6 L
Maximale luchtingang 8 bar

 

Technische gegevens WIWA 600.12:

Drukverhouding 12:1
Maximale werkdruk 96 bar
Maximale opbrengst bij vrije uitstroom 36 L
Maximale luchtingang 8 bar

Vraag direct een offerte aan voor:
WiWa Mortel-pomp

1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder